Hoofdzonemassage; stress en hoofdpijn

Bij stress komt vaak hoofdpijn voor.

Hoofdpijn kent veel verschillende vormen en gradaties. Als hoofdpijn langer aanhoudt is het belangrijk om de oorzaak te gaan zoeken van de hoofdpijn. Door het verkennen van de voeten en door een gesprek af te nemen kunnen wij achter de mogelijke oorzaak komen.

Het is heel belangrijk om achter de oorzaak van de klacht te komen. Zodat wij daar een goede behandeling op kunnen maken.

Hoofdpijn kan door veel verschillende oorzaken ontstaan.

Een voorbeeld hiervan is bloedvatverkramping dit krijg je bij migraine. Ook een oorzaak van hoofdpijn kan zijn een hoge bloeddruk.

Door goed te achterhalen van de achterliggende oorzaak is kunnen bij doelgericht een behandelplan maken en zal de behandeling sneller een meer resultaat geven.

De verschillende hoofdpijnen die er zijn:

  • Vage hoofdpijn
  • Strakke hoofdpijn
  • Zeurende hoofdpijn
  • Kloppende hoofdpijn
  • Migraine

Hoofdpijn kan ook ontstaan door teveel in u hoofd te zitten of te weinig ontspanning nemen. Oorzaak van hoofdpijn is ook stress. Door een voetreflexmassage raakt u ook ontspannen waardoor de hoofdpijn weg gaat.

Heeft u last hoofdpijn en komt u er niet vanaf Of bent u gewoon benieuwd en wilt u er meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact op en dan kunnen we samen naar een oplossing kijken.